Gastenboek

Wij bij Trouwauto Purmerend mogen dan misschien overtuigd zijn van de schoonheid van onze klassieke A Ford uit 1931 en onze service, maar wat vinden onze klanten daar zelf van?

Op deze pagina kunt u de reacties van onze klanten zelf lezen.

14 reacties op “Gastenboek

 1. Een geweldige dag gehad met Edwin onze chauffeur en de super mooie Ford A. Alles was goed geregeld. Zeker een aanrader.

 2. Een geweldige bruiloft gehad met onze mooie witte trouwauto en charmante chauffeur! Wat een gentlemen! Door de dag heen ook geholpen door hem met kleine dingetjes op de foto locatie en trouw locatie zelf. Veel complimenten van de gasten gehad over "waar we deze leuke chauffeur" gevonden hebben! 1 en al complimenten!

 3. Wij hebben een dagje mogen meerijden in de Citroen Avant Traction (dit betekent ‘vooraandrijving’ hebben we geleerd)… Wat een geweldige auto en wat is Edwin een geweldige kerel!

  We voelden ons net de koning en koningin bij hem op de achterbank. De service was net als Edwin z’n humor onbetaalbaar, echt een aanrader. Ontzettend bedankt voor een onvergetelijke dag!

 4. Wat een enthousiasme en wat een schitterende wagen. We hebben ontzettend genoten van de service die Edwin ons heeft gegeven op onze bruiloft. Een aanrader voor iedereen die zijn bruiloft op een onvergetelijke manier wil beginnen. Edwin dank je wel voor een prachtige start van onze bruiloft.
  Het was super.

 5. Zowel de Ford A en chauffeur Edwin waren een grote meerwaarde voor onze trouwdag!
  De rit naar de locatie, de mooie trouwfoto's bij de auto en niet te vergeten de entree die we maakten waren superleuk. Edwin is een zeer prettig, gezellig en behulpzaam persoon. Ook de gasten waren unaniem enthousiast. Niets dan lof!

 6. Lieve Edwin !!
  Vrijdag 4 augustus 2017 zijn wij getrouwd en heb jij ons met je super mooie citroen traction in stijl vervoerd.
  We hebben genoten van jou en de auto. Je bent vrolijk vriendelijk en heel gezellig. Met jouw aanwezigheid is onze dag onvergetelijk geworden. De foto's met de citroen zijn geweldig mooi. Ook onze gasten is jouw meerwaarde opgevallen , wij hebben diverse complimenten mogen ontvangen. Hartstikke bedankt voor deze mooie herinnering Edwin. Met heel veel groeten Naomi Jeroen Keoni en Jelani.

 7. Heel erg bedankt voor de bijdrage die je hebt geleverd op onze prachtige & onvergetelijke dag, zowel als chauffeur en als “bruidsmeisje” (haha). We hebben heel veel complimenten gehad over de waanzinnig mooie auto!

 8. Op 7-7-17 gebruik gemaakt van je diensten met die mooie witte Citroën ! Wat een heerlijke ruime wagen en heeft een mooie rol gehad op onze grote dag !! Nogmaals bedankt !!

 9. Wat hebben wij gisteren 24-6-2017 een ontzettend leuke dag gehad! Wat een super mooie Citroën! En vooral onze chauffeur Edwin. Wij voelden ons zo op ons gemak!
  Edwin nogmaals dank dat jij met je auto deel uit maakte van onze grote dag! We zijn heel blij je te mogen leren kennen!

 10. Hallo Edwin,

  wat waren wij blij dat we in jouw prachtige auto mochten trouwen. Zag er helemaal perfect uit! Maar naast de auto was jij als chauffeur ook echt geweldig, heel leuk hoe je met ons zoontje was (hij heeft meer dan genoten)
  Bedankt voor al je hulp en je vrolijke karakter! Liefs Pascal en Carla

 11. Top auto en top chauffeur. Bedankt Edwin dat jij gisteren onze mooiste dag nog net even mooier hebt gemaakt! Wat hebben we gelachen samen. Geweldig, bedankt en groetjes van Paul en Wendy

 12. Afgelopen zaterdag het 60 jarige huwelijksfeest van opa en oma gevierd.
  Voor deze gelegenheid zochten we nog een bijzondere manier om hen van hun huis naar de feestlocatie te vervoeren. De keuze was snel gemaakt toen we op internet Edwin met zijn prachtige A Ford tegenkwamen.
  Van het schitterende ritje langs de Amstel hebben zij ( en ook wij ) zeer zeker genoten.
  Edwin is een vrolijke, spontane man bij wie het plezier ervan afstraalt en met wie je prima afspraken kunt maken. Dikke pluim!!

 13. Wij zijn alweer een tijdje geleden getrouwd in 2010 maar we hebben prachtige foto’s met een mooie trouwauto.
  We konden niet beter wensen en de chauffeur was ook geweldig.
  Wij raden het zeker de mensen aan om deze mooie auto te nemen

 14. Wij hebben een onvergetelijke trouwdag gehad. Voor mij als autoliefhebber is het vervoer in een echte klassieke A Ford een ware toevoeging aan onze huwelijkdag.
  De service van Trouwauto Purmerend en de chauffeur waren trouwens ook top! De chauffeur was ruim op tijd om ons op te halen en de auto was van binnen en van buiten spic en span.

Geef een reactie

Uw e-mail adres wordt niet gepubliceerd.Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Uw reactie wordt eerst gemodereerd voordat deze aan anderen wordt getoond.